Gyógyszerkereső

Cinnarizin hipertónia, Mire számítsunk 50 felett?

Tartalom

  Parkinzon-kór, máj- vagy vesekárosodás.

  hipertónia tulajdonságai milyen kockázatokkal jár a magas vérnyomás

  Az Arlevert tabletta szedése ezeket az állapotokat súlyosbíthatja. Ettől függetlenül az Arlevert alkalmas lehet az Cinnarizin hipertónia kezelésére, de orvosának ezeket a tényeket figyelembe kell vennie. A kezelés ideje alatt szedett egyéb gyógyszerek Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét a jelenleg vagy nemrégiben szedett egyéb gyógyszereiről, beleértve a vény nélkül kapható készítményeket is.

  a magas vérnyomás kapcsolata a gerincvel eltávolította a vese magas vérnyomását

  Az Arlevert tabletta kölcsönhatásba léphet más gyógyszerekkel, amelyeket cinnarizin hipertónia kezelés ideje alatt szed. Az Arlevert fáradtságot vagy cinnarizin hipertónia okozhat Önnél, ha az alábbi gyógyszerek valamelyikével együtt szedi: barbiturátok olyan gyógyszerek, amit gyakran nyugtatóként alkalmaznak kábító fájdalomcsillapítók erős fájdalomcsillapítók, úgy, mint a morfin nyugtatószerek olyan gyógyszerek, amelyeket depresszió és szorongás kezelésére használnak.

  Az Arlevert a következő gyógyszerek hatásait erősíthetik: triciklikus antidepresszánsok és monoamino-oxidáz gátlók amelyeket depresszió és szorongás kezelésére használnakatropin olyan gyógyszer, amely az izmokat elernyeszti, és amelyet szemvizsgálatok során gyakran alkalmaznakefedrin amelyet köhögés és orrdugulás kezelésére használnakprokarbazin amelyet bizonyos fajta daganatos megbetegedések kezelésében használnakvérnyomáscsökkentők.

  magas vérnyomás és tachycardia kalcium-klorid magas vérnyomás esetén

  Az aminoglikozidok ez egyfajta antibiotikum károsíthatják a belső fület. Ha Arlevert tablettát szed, akkor előfordulhat, hogy nem észleli ezt a károsodást.

  magas vérnyomás kezelés torna magas vérnyomás 30 után