Mi a jobb Cortexin vagy Actovegin?

Cortexin hipertónia

Tartalom

Hipertónia

Cortexin hipertónia Dr. Peter Bednarčík kandidátus Transzkraniális mágneses stimuláció hatása migrén esetén — volt a pármai egyetem olasz kutatócsoportja 11 pácienst érintő kísérleti tanulmányának tárgya Brighina et al.

cortexin hipertónia milyen gyümölcsleveket ihat magas vérnyomás ellen

Mivel a funkciós mágneses rezonancia fMRI felfedte a dorsolateralis prefrontalis cortex fájdalmat elnyomó cortexin hipertónia, nagy volt a valószínűsége annak, hogy ezen testrész repetitív transzkraniális mágneses stimulációja képes enyhíteni a krónikus migrént. A 11 krónikus migrénben szenvedő páciensből 6 került a kísérleti csoportba és a további 5 fő a terápiás készülék hasonmásával lett kezelve.

cortexin hipertónia karbonális magas vérnyomás

Négy hét lefolyása alatt összesen 12 alkalommal került sor 20 Hz-es pulzáló mágneses stimulációra. Az eredmények megmutatták, hogy a mágneses stimulációban részesült kísérleti csoport — a kontroll-csoporttal ellentétben — a fejfájás jelentős enyhüléséről és gyakoriságának csökkenéséről számolt be.

cortexin hipertónia gyógyítható-e a magas vérnyomásról szóló vélemény

A mágneses stimuláció tehát gyógyhatása révén egyértelműen enyhíti a krónikus fejfájást, de a sima és krónikus migrén tüneteit is.

Forrás: Brighina, F.

cortexin hipertónia magas vérnyomás és előfordulásának okai

Journal of the Neurological Sciences. Tanácsadóink a lehető leghamarabb kapcsolatba lépnek Önnel és testreszabott megoldást javasolnak.

cortexin hipertónia magas vérnyomás légszomj

Tudjon meg többet a mágneses terépiáról: A pulzáló mágnesterápia PEMF alapelve Biomag mágnesterápiás készülékek és applikátorok.